Blog

Her finder du Ea Fehmerlings seneste blogindlæg om emner, der er relevante for par og familier. Læs med og få indsigt og inspiration til at forbedre din kommunikation, håndtere udfordringer og skabe positive forandringer i dine relationer.

Bonusbørn og Kommunikation - Forbedr relationen med bonusforældrene

Bonusbørn og kommunikation: Sådan forbedrer du kommunikationen mellem dit barn og dets bonusforældre

I en bonusfamilie kan kommunikationen være en stor udfordring. Bonusbørn kan have svært ved at knytte bånd til deres bonusforældre, og det kan være svært at navigere i de nye familierelationer. Bonusforældre kan også have svært ved at finde deres rolle og forstå, hvordan de skal kommunikere med deres bonusbørn.
Familieterapi - Håndtering af konflikter og styrkelse af bånd i familien

Familieterapi: Hvordan man arbejder med konflikter og styrker båndene i familien

Familieterapi kan være en effektiv måde at håndtere udfordringer og styrke båndene i familien. Ved at identificere underliggende årsager til konflikter og lære effektive kommunikationsfærdigheder kan familieterapi hjælpe med at skabe et mere harmonisk hjemmemiljø. Det er vigtigt at forberede sig til sessionerne og have realistiske mål og forventninger. Familieterapi kan være en udfordrende proces, men det kan være det værd for at opnå positive resultater.
Terapi for Børn og Unge: Styrk Dit Barns Emotionelle Velvære

Terapi for børn og unge: Sådan hjælper du dit barn med at håndtere følelser og udvikle sociale færdigheder

Selvom børn og unge kan opleve en række følelsesmæssige og sociale udfordringer, kan terapi være en effektiv måde at hjælpe dem med at håndtere disse problemer og forbedre deres mentale sundhed og trivsel. Der er flere typer terapi, der er specielt designet til at arbejde med børn og unge, herunder kognitiv adfærdsterapi, kunstterapi og familie terapi. Forældre kan hjælpe med at forberede deres børn til terapi og finde en kvalificeret terapeut ved at overveje deres kvalifikationer og erfaring. Succeshistorier viser, at terapi kan have en positiv indvirkning på børn og unges liv og hjælpe dem med at opbygge stærkere følelsesmæssige og sociale færdigheder.
Bonusbørn og trivsel - hjælp dit barn med at tilpasse sig og føle sig accepteret

Bonusbørn og trivsel: Sådan hjælper du dit barn med at tilpasse sig og føle sig accepteret

Bonusbørn kan opleve følelsesmæssige udfordringer, der kan påvirke deres trivsel og mentale sundhed, når de skal tilpasse sig en ny familie med bonusforældre og bonus søskende. Forældre eller stedforældre kan hjælpe ved at skabe en tryg og positiv atmosfære i hjemmet, hjælpe med at opbygge relationer, og anerkende deres følelser. Kommunikation er også vigtigt, hvor man skal skabe tid og rum til at tale med barnet, lytte og støtte dem samt hjælpe dem med at finde ord til at udtrykke deres følelser. Med støtte og hjælp kan børnene lære at tilpasse sig og føle sig accepteret i deres nye miljø.